БалнеоХотел Маркони Павел баняБалнеоХотел Маркони Павел баня

НЗОК

По клинична пътека е необходимо пациента да се запише в листата на чакащите в СБР-НК клон Павел баня и след като се определи датата за хоспитализация, личния лекар изготвя необходимите документи, съгласно изискванията на НЗОК (РЗОК).

Резервацията трябва да бъде потвърдена в 10-дневен срок преди постъпването. В противен случай същата се анулира. Ако пациентът не постъпи до обяд за лечение на датата посочена в резервацията, губи правото си за настаняване. Резервацията е безплатна.

Повече информация ще намерите в категория: Клинична пътека

170 Responses to “Как трябва да си направя резервация за лечение по клинична пътека в Павел баня?”

 1. Виолета Караязова казва:

  Здравейте,бих искала да направя резервация по клинична пътека 265 за м.Август или м.Септември когато има свободни дати.Благодаря Ви предварително.

 2. Боряна казва:

  Здравейте искам да направя резервация по клинична пътека с дискови херния см.За месец август има ли дати?Благодаря.

 3. Димитрия Петрова Гръблева казва:

  Здравей те.Искам да направя запитване за резервация за месец юли до 10 август.

 4. Ганка Бинева казва:

  Здравейте! Моля Ви да ми направите резервация за лечение по клинична пътека 241 по възможност началото на юли. Страдам от притискане на нервни коренчета, спиндолоза и артроза.Очаквам отговор. Хубав ден!

 5. МАЛИНКА ЛАКОВА казва:

  Здравейте.бих искала да направя резервация по клинична пътека за двама в период 15-и до 30-и без значение месеца. Благодаря Ви предварително.

 6. Радка Коева казва:

  Здравейте,желая да направя резервация за лечение на опорно двигателния апарат за мен и съпруга ми през м. Април. Благодарят на

 7. Здравка казва:

  Здравейте, бих искала да направя резервация по клинична пътека за двама за м.Юли има ли възможност ?Благодаря Ви предварително.

 8. Нели казва:

  Здравейте, бих искала да направя резервация по клинична пътека за м.Юни има ли възможност ?Благодаря Ви предварително.Лек ден.

 9. Ivan Izamski казва:

  ИСКАМ ДА НАПРАВЯ РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ ПО КЛИНИЧНА ПЪТЕКА.
  ПРЕДИ 5 МЕСЕЦА ИМАМ СЧУПВАНЕ НА ТАЗОБЕДРЕНА СТАВА. И АРТРОЗА НА ДЯСНОТО КОЛЯНО
  ИМАМ 50 ПРОЦЕНТА ИНВАЛИДНОСТ – ДОКУМЕНТ ИЗДАДЕН ОТ ТЕЛК

 10. Румяна Василева казва:

  Здравейте, бих искала да направя резервация по клинична пътека. Отнася се за майка ми, която е с полиартрит и увреждане на дисковете, Има 85 процента инвалидност. Очаквам отговор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>