Какви видове прием за лечение има в Павел баня?

Видове прием

В Павел баня можете да се настаните по следните медицински направления:

Свободен прием – Комплексна здравна услуга / Медицинско направление – бланка на МЗ № 119/

Прием на пациенти с трайни увреждания – 90% и над 90% / Медицинско направление – бланка на МЗ № 119/

Прием по програма НОИ /Медицинско направление – Бл. МЗ № 119А98/

Прием, чрез Здравноосигурителни фондове (ЗОФ)

Прием по Клинични пътеки за физикална терапия и рехабилитация по договор НЗОК/Медицинско направление за хоспитализация – бланка на МЗ –НЗОК, № 7/

Прием за физиотерапевт / Медицинско направление № 3, код 23

Сподели:

5 коментара

 1. Двамата със съпругата ми имаме проблеми с опорно- двигателния апарат. Имаме препоръка от ортопед за лечение и физиотерапия.Как можем да се запишем и какво ще ни е необходимо.По възможност по здравна каса.

 2. Здравейте! Оплаквам се от болки в рамото. Бях опериран през март 2019 година, имах бурсит и тендинопатия, но болките не отминаха, имам и епикриза. Можете ли да ме информирате за кои дати на м. февруари имате свободни места, искам да дойда при вас с направление. Очаквам отговор на моя имейл, Благодаря!

 3. Здравейте,
  Аз съм от Благоевград. Искам да попитам кога започва резервацията при вас за края на април 2020 г.? Аз съм със сколиоза с 50о отглонение в лумбалната област, с хипертония и след онкологична операция отпреди година и половина. Бих предпочела единична стая – каква е цената и за колко дни е възможно?. Моля за отговор на моя имейл.
  Благодаря предварително.

 4. ва На 27 .11. 2018г. ми бе направена операция а именно смяна на лява тазобедрена става, Какво бих могла .ползвам по здрана каса .

 5. Здравейте! Страдам от невроза и невродермит породени от стрес и натоварено ежедневие. Искам да посетя необходими отпускащи процедури, които биха могли да помогнат за лечението ми. В края на работния ден нервната система не издържа и ми става лошо и отпаднало +напрегнато и това е всеки ден. Какво може да ми предложите като процедури и лечение? Бих искал да използвам част поне от ресурса на здравната каса понеже съм здравно осигурен и работещ….
  Моля за информация какво да направя и как мога да ползвам услуги на санаториум за лечение?

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *