31 Responses to “ПРО-ЕАД КБЛХ „Павел баня””

 1. Анета Алексиева казва:

  Здравейте, от моя престой в балнеохотел ПРО Павел Баня единственото хубаво беше есенното слънчево време.
  От персонала добро впечатление ми направиха рехабилитаторите, които малко или много се занимават с гостите и пациентите.
  Цената, която се заплаща за свободен престой изобщо не отговаря на условията, които се предлагат, нито легловата база, нито храната….. не мога да повярвам, че в днешно време все още съществува такава мизерия и нисък стандарт на обслужване в ресторант и предлагане на храна, която се заплаща!!!!!
  Тъй като чух много подобни коментари от други гости, смятам че е редно този проблем да се повдигне на въпрос и да се отправи към персонала и управителя на хотела. Всеки си преценява къде и как да почива и да се лекува, но с този лъжлив стандарт представян по сайтовете, и хората да се залъгват, не е нормално и не им прави чест. Не може да предлагаш нещо, което не може да се покрие като стандарт!
  Друг проблем, който забелязах е начина и вариантите на предлаганите видове процедури: имам чувството, че в закупения пакет предписват най-евтините такива и едва ли не трябва да си заплащаш допълнително, за други. Да не говорим, че не всеки път гледат медицинските документи, изследвания, снимки и др.
  Другото нещо е,че от рецепция много трудно вдигат телефона… в рамките на месец и половина се опитвах да направя резервация, но не можах да се свържа! Добре че имах позната, която също беше на процедури, та да ми направи резервация…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>