36 коментара

 1. Ако реша да си тръгна на 5тият ден трябва ли да заплатя нещо аз съм настанен по програмата на НОЙ за 10 дена?

 2. Absolutely with you it agree. In it something is also thought excellent.

  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
  Nekultsy Ivan download github

 3. Здравейте,бих искала да направя резервация по клинична пътека 265 за двама възрастни мъж и жена,които са семейство.
  НЕ мога да се свържа по телефона,който ми дадоха за целта,затова реших да пиша на този имейл .
  Моля за отговор от ваша страна и по възможност за резервация за първите възможни дати.
  Имената са Марина Иванова и Христо Иванов.
  Благодаря предварително!

 4. Не препоръчвам!
  Лоша хигиена, храна, стаи и формално провеждане на процедурите!

 5. Идвам за първа година на частно. Отивам при Д-р Андрей Петров да ме прегледа и назначи процедури. Влизам в кабинета и ме пита ” Къде те боли?” . Отговарям “кръста ме боли докторе”. Това му беше единствения въпрос ,след което каза на сестрата да запише диагноза дископатия. Нито ме накара да си сваля тениската, нито ме пипна някъде да види къде е болката, нито ме попита от кога ме боли и основните основните въпроси , за да назначи правилните процедури. Какъв беше този преглед не знам. И общо казано ми назначи процедури , където има свободни часове, а дали това са правилните за моя проблем е друг въпрос. Храната е оскъдна, а база стара. Има голямо разнообразие на процедури, но някой трябва да ти каже кои са най-подходящи за теб. Д-р Петров , скъсайте си дипломата по-добре!

 6. Здравейте, от моя престой в балнеохотел ПРО Павел Баня единственото хубаво беше есенното слънчево време.
  От персонала добро впечатление ми направиха рехабилитаторите, които малко или много се занимават с гостите и пациентите.
  Цената, която се заплаща за свободен престой изобщо не отговаря на условията, които се предлагат, нито легловата база, нито храната….. не мога да повярвам, че в днешно време все още съществува такава мизерия и нисък стандарт на обслужване в ресторант и предлагане на храна, която се заплаща!!!!!
  Тъй като чух много подобни коментари от други гости, смятам че е редно този проблем да се повдигне на въпрос и да се отправи към персонала и управителя на хотела. Всеки си преценява къде и как да почива и да се лекува, но с този лъжлив стандарт представян по сайтовете, и хората да се залъгват, не е нормално и не им прави чест. Не може да предлагаш нещо, което не може да се покрие като стандарт!
  Друг проблем, който забелязах е начина и вариантите на предлаганите видове процедури: имам чувството, че в закупения пакет предписват най-евтините такива и едва ли не трябва да си заплащаш допълнително, за други. Да не говорим, че не всеки път гледат медицинските документи, изследвания, снимки и др.
  Другото нещо е,че от рецепция много трудно вдигат телефона… в рамките на месец и половина се опитвах да направя резервация, но не можах да се свържа! Добре че имах позната, която също беше на процедури, та да ми направи резервация…

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *