10 коментара

 1. моля да бъда настанена по клинична пътека оперирано ляво рамо с пластини и пирони спукани лумбални прешляни с 50 процента инвалиднос съм казвам се валентина стоичкова 0898438951

 2. Моля,за резервация по клинична пътека в санаториума за следващите месеци,инвалид съм с увреждане на кръст и крайник и се нуждая от рехабилитация.През м.юли бях в болница и се налага да продължа лечението си.

 3. Здравейте искам да резервирам стая по клинична пътека за двама възрастни съпрузи за месец Октомври или Ноември. Може ли да ми кажете кои дати са свободни? Благодаря предварително. Хубав и успешен ден.

 4. Как мога да се запиша по клинична пътека в стария рехабилитаципнен център в Павел Баня.Става въпрос за 1 място.Моля да ми отговорите за кога записвате. Или ме уведомете за кога ме записвате . Има ли начин да се свържа потелефон?

 5. Моля,да ме информирате за предстоящата 2017 год. какъв прием ще има на пациенти за рехабилитация по НОИ с 10 дневен престой.В кои санаториуми в Павел баня ще работят с НОИ,а не по клинична пътека.Ще помоля за телефон за връзка.

 6. Моля да ми изпратите информация за свободен прием в балнеосанаториума за 2-ма с вкл. храна и процедури за 10 дни. Настаняване 19 Август 2016г.

 7. Моля, пишете каква е възможността за лечение по клинична пътека през м. януари 2016 г.

 8. Zdraveite, imam zapitvane ako bihte mogli da mi dadete informacia za svoboden priem na edin chovek s diabetna polinevropatia i diskova hernia s bolkov sindrom, imate li miasto za nastaniavane prez kraiat na mesec July ili Avgust , 2015, i triabva li da bade s pridrujitel? Kolko struva paketa ot uslugi nazna4eni ot lekar za 10 dneven prestoi? Mnogo blagodaria!

 9. Здравейте, бих искала да знам на свободен прием, ако не съм изпратена по програма на НОИ какви са цените през мвсеците юни и юли. Ще Ви моля за телефон за контакти.
  Благодаря предварително!
  Желая Ви приятен ден!
  С поздрав: Милена Касакова

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *