Как трябва да си направя резервация за лечение по клинична пътека в Павел баня?

НЗОК

По клинична пътека е необходимо пациента да се запише в листата на чакащите в СБР-НК клон Павел баня и след като се определи датата за хоспитализация, личния лекар изготвя необходимите документи, съгласно изискванията на НЗОК (РЗОК).

Резервацията трябва да бъде потвърдена в 10-дневен срок преди постъпването. В противен случай същата се анулира. Ако пациентът не постъпи до обяд за лечение на датата посочена в резервацията, губи правото си за настаняване. Резервацията е безплатна.

Повече информация ще намерите в категория: Клинична пътека

Сподели:

230 коментара

 1. Здравейте интересувам се за кога имате свободни места оо клинична пътека

 2. Здравейте, желая да резервирам стая с 2 места за 7 дни за месец април 2023г. – 2 жени по клинична пътека, с диагнози дискови хернии и диабетна полиневропатия., с начална дата на резервацията – от 18 до 20 април 2023г или от 24 до 26 април 2023 г.
  Очаквам Вашия отговор, за който предварително Ви благодаря!

 3. Здравейте, искам да запазя 1 място по здравна каса – дискова херния за 10 дни

 4. Здравейте , желая да запазя дата по клинична пътека за двама , диагнозата е дискова херния и периферна нервна система .Моля да бъда уведомена кога е възможно ! Благодаря предварително .

 5. Здравейте!!!Искам да запазя 2 места за пенсионерки о клинична пътека за м.април ако е възможно.С ревматодоиден артрит.

 6. Здравейте искам да запазя 2 места по клинична пътека 244;за месец март

 7. Искам да запазя ,дата за клинична пътека. Имам дископатия и с опорно двигателния апарат.

 8. Здравейте!Желая да запазя едно (1) място за рехаблитация по клинична пътека,свързано с дискови хернии в шийния отдел!

 9. Здравейте желая да запазя 2 места по клинична пътека диагноза -дискови херний. Моля да ме уведомите за свободни места.

 10. Здравейте, желая да запазя дата по клиничма пътека, диагноза дискова херния. Моля да бъда уведомен кога е възможно! Благодаря предварително!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *