Как трябва да си направя резервация за лечение по клинична пътека в Павел баня?

НЗОК

По клинична пътека е необходимо пациента да се запише в листата на чакащите в СБР-НК клон Павел баня и след като се определи датата за хоспитализация, личния лекар изготвя необходимите документи, съгласно изискванията на НЗОК (РЗОК).

Резервацията трябва да бъде потвърдена в 10-дневен срок преди постъпването. В противен случай същата се анулира. Ако пациентът не постъпи до обяд за лечение на датата посочена в резервацията, губи правото си за настаняване. Резервацията е безплатна.

Повече информация ще намерите в категория: Клинична пътека

Сподели:

196 коментара

  1. Здравейте, желая да запазя дата по клиничма пътека, диагноза дискова херния. Благодаря предварително!

  2. Здравейте! Искам да запазя дата по клинична пътека. Диагноза дискова херния. Благодаря предварително!

  3. Здравейте искам да си направя резервация за месец ноември със сменена тазобедрена става съм и пирони в крака

  4. Здравейте. Бих искала да се лекувам при вас по клинична пътека по предписание на д-р невролог. Диагнози:Поли невро партия, дискова херния, плексит и заболяване на периферната нервна система. Не държа на месец и дата! Моля да бъда уведомена дали е възможно!

  5. Здравейте!
    Искам да направя резервация на мен и мъжът ми по НОЙ за периода от 7.10.2022 до 16.10.2022. Аз съм след счупване на левия крак, в долната час на тибиата, с плака и 7 винта съм. Мъжът ми е с увреждане на междупрешлените дискове на лумбалния отдел. Опитвам се да се свържа по телефона даден за резервация ,но или никой не отговаря или е заето. Аз съм медицински работник от Бургас. Ще очаквам обратна връзка .Благодаря предварително.

  6. Здравейте,
    желая да резервирам две места за периода 08.10.22г. до 15.10.2022г. за две пациентки (медецински сестри от Център за психично здраве Добрич) с проблеми на опорно- двигателният апарат по клинична пътека. Моля за обратна връзка .Благодаря!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *