Как трябва да си направя резервация за лечение по клинична пътека в Павел баня?

НЗОК

По клинична пътека е необходимо пациента да се запише в листата на чакащите в СБР-НК клон Павел баня и след като се определи датата за хоспитализация, личния лекар изготвя необходимите документи, съгласно изискванията на НЗОК (РЗОК).

Резервацията трябва да бъде потвърдена в 10-дневен срок преди постъпването. В противен случай същата се анулира. Ако пациентът не постъпи до обяд за лечение на датата посочена в резервацията, губи правото си за настаняване. Резервацията е безплатна.

Повече информация ще намерите в категория: Клинична пътека

Сподели:

196 коментара

 1. На кой телефон да се свържа за резервация

 2. Здравейте,
  Бих искала да попитам за кога имате свободни места за настаняване по клинична пътека. Касае се за 2 души.

 3. Здравейте има ли свободни места за 11 април по клинична пътека?

 4. Имам дискова херния след уперация на дванадесетия грабначен прешлен бих желала да бъда включена за рехабилитация по клинична пътека за месец средата на април или май 2021г.

 5. С диагноза “ двустранна гонартроза” съм , бих желала да бъда включена за процедури при вас по клинична пътека през септември или октомври 2021 г.
  Кога и как да направя резервация?
  Поздрави!

 6. Имам дискова херния с болки в левия крак,бих желала да бъда включена,за процедури при Вас.С клинична пътека съм от болница Медлайн.Благодаря Ви

 7. Hello my friend.
  Our employees wrote to you yesterday maybe…
  Can I offer paid advertising on your site?

 8. Росица Стефанова Бармукова каза:

  Уважаеми господа,
  Бях оперирана и ми е сменена тазобедрена става. Желая да бъда включена за рехабилитация при вас по клинична пътека за периода средата на септември или началото на октомври.
  Благодаря за отделено време.
  Успена работа.

 9. Уважаеми господа,
  Имам дискова херния с изтръпнал десен крак от коляното до глезена и слабост в коляното, бих желала да бъда включена за процедури по клинична пътека, когато имате възможност, с изключение за периода 07 – 23 април 2020 год.
  Благодаря за вниманието и отделеното време.
  С уважение: Р. Гавраилова

 10. Уважаеми господа,

  С диагноза “ начална двустранна гонартроза” , бих желала да бъда включена за процедури при вас по клинична пътека в началото на месец май 2020.
  Благодаря за вниманието.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *