БалнеоХотел Маркони Павел баняБалнеоХотел Маркони Павел баня

НЗОК

По клинична пътека е необходимо пациента да се запише в листата на чакащите в СБР-НК клон Павел баня и след като се определи датата за хоспитализация, личния лекар изготвя необходимите документи, съгласно изискванията на НЗОК (РЗОК).

Резервацията трябва да бъде потвърдена в 10-дневен срок преди постъпването. В противен случай същата се анулира. Ако пациентът не постъпи до обяд за лечение на датата посочена в резервацията, губи правото си за настаняване. Резервацията е безплатна.

Повече информация ще намерите в категория: Клинична пътека

166 Responses to “Как трябва да си направя резервация за лечение по клинична пътека в Павел баня?”

 1. Десислава казва:

  Здравейте ! Желая да направя резервация за рехабилитация по клинична пътека за 2-ма . С дискова херния и радикулит съм. Приятелката ми също е с диагноза “ дискова херния “ . Моля , запишете ни в списъка на чакащите . Имаме пакетите необходими документи .

 2. Петър Петров казва:

  Здравейте! Имам Решение на ТЕЛК с 86% инвалидност с диагноза диабет и коксартроза. Бих желал да се запиша в листата на чакащите по клинична пътека за лечение от 01.04.2019г. Имам необходимите документи и здравни осигуровки. Очаквам отговор.

 3. Иванка Миндева казва:

  Здравейте искам да направя резервация за двама души по здравна каса по препоръка на личен лекар за 20.02.2019

 4. Елена Карчева казва:

  Здравейте.
  Аз съм със заболяване и изкривяване на гръбначния стълб.След като проведа 10дневна физиотерапия искам да продължа лечението си при вас
  Моля,да ме включите в листата на чакащите.Преподавател съм и по възможност искам да присъствам след 23.12 или 01.04.19.
  С нетърпение очаквам отговор за свободни места.

 5. Илиана Василовска казва:

  Здравейте,
  Желая да си направя резервация за месец октомври/ноември по препоръка на лекуващ лекар, за 10-15 дни ( 7 по клинична пътека и доплащане за останалите на място)..Документите ми са готови.
  Mоля, отговорете ми по email за възможната дата за прием.
  Благодаря Ви , предварително!

 6. Маринела Делчева казва:

  Здравейте!
  Кога най-рано мога да бъда приета в санаториума за лечение?

 7. Снежана Павлова казва:

  Здравейте,
  Интересувам се, как мога да направя резервация по КП? Посочените телефони не отговарят. Какви документите са необходими? Колко време се чака след направена резервация?
  Благодаря Ви.

 8. Донка Алипиева казва:

  Здравейте, На 14.09.2018г , изпратих по Еконт моите и на Станка Ганова документи за прием по клинична пътека с доплащане за самостоятелен санитарен възел и 3/три / дни на свободен прием. Клиничната пътека и на двете ни изтича на 13.10.2018г.,а обратна връзка за дата за прием в СБР филиал Павел баня все още нямаме. Очакваме отговор. Предварително благодаря !

 9. Елка Йорданова Петрова казва:

  Здравейте ! Желая да направя резервация за рехабилитация по клинична пътека за 2-ма . С 4 дискови хернии съм – едната оперирана . Физиотерапията не даде добър резултат , парезата на краката не ме напуска . Приятелката ми също е с диагноза ” дискова херния ” . Моля , запишете ни в списъка на чакащите . Имаме пакетите необходими документи . С нетърпение очаквам отговор от Вас . Благодаря предварително !

 10. Теодора Трифонова казва:

  Здравейте бих искала да направя резервация по програма на НОИ с диагноза дискова херния за месеци октомври или ноември.Предварително благодаря.Очаквам отговор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>