БалнеоХотел Маркони Павел баняБалнеоХотел Маркони Павел баня

НЗОК

По клинична пътека е необходимо пациента да се запише в листата на чакащите в СБР-НК клон Павел баня и след като се определи датата за хоспитализация, личния лекар изготвя необходимите документи, съгласно изискванията на НЗОК (РЗОК).

Резервацията трябва да бъде потвърдена в 10-дневен срок преди постъпването. В противен случай същата се анулира. Ако пациентът не постъпи до обяд за лечение на датата посочена в резервацията, губи правото си за настаняване. Резервацията е безплатна.

Повече информация ще намерите в категория: Клинична пътека

168 Responses to “Как трябва да си направя резервация за лечение по клинична пътека в Павел баня?”

 1. Дима казва:

  Здравейте! Бих искала да направя резервация за мен и моя приятелка по клинична пътека за месеците октомври или ноември. Диагноза – дискова херния. Очаквам Вашият отговор.

 2. Стайко казва:

  Здравейте имам дискова херния за която се нуждая от рехабилитация може ли да направя рехабилитация за месец октомври

 3. Радка Кисьова казва:

  Здравейте! Искам да направя резервация по клинична пътека за двама за месец октомври.Оперирана съм от дискова херния. Чакам вашият отговор!

 4. elka казва:

  ЗДРАВЕЍТЕ,АЗ СЪМ С ПАРАЛИЗА ЗА ХОДИЛОТО ИМАХ ДИСКОВА ХЕРНИЯ НА КОЯТО ПРАВИХ ОПЕРАЦИЯ И СЕГА МИ ТРЯБВА ВЪСТАНОВЯВАНЕ,ИСКАМ РЕЗЕТВАЦИЯ ЗА МЕН ПО КЛИН.ПЪТЕКА КЪМ ОКТОМВРИ.БЛАГОДАРЯ

 5. Елка казва:

  Здравеѝте,искам резервация по клин.пътека към на октомври за мен,аз съм с парализа на ходилото нерва мие 0,

 6. Ангел Койнарчев казва:

  Здравейте за кога мога да се запиша за лечение

 7. Катерина казва:

  Здравейте!Искам да се запишем при вас за лечение на дискова херния по клинична пътека .За двама. Кога е най -близката дата?Благодаря предварително.

 8. Васил Димитров казва:

  Здравейте, искам да направя резервация по клинична пътека за 2-ма семейство за периода август-септември за 10 дена. Претърпях операция на 2-ри лумбален прешлен преди 6 месеца. Моля за вашето съдействие. Очаквам отговор. Благодаря.

 9. Павел Павлов казва:

  Здравейте.Желая да направя резервация по клинична пътека за един пациент в най-близко време, ако е възможно.Имам заболяване на лумбалните прешлени.Моля за Вашето съдействие.Благодаря Ви предварително.Чакам Вашия отговор.

 10. тина казва:

  Здравейте, искам да направя резервация по клинична пътека за 2-ма семейство за периода септември – оккомври за седем дена. Предварително благодаря. И двамата са със сериозни заболявания на гръбнака. Очаквам отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>