9 Responses to “ПРО-ЕАД КБЛХ „Павел баня””

 1. петя цанова казва:

  Здравеите! По програма НОЙ кои месеци в годината мога да ползвам услугите на санаториума?

 2. Даниела Мирончева казва:

  Такаааа, вече пети ден съм в Павел Баня ПРО ЕАД заедно със съпруга и децата си на 9 и на 4 годинки и за съжеление ще споделя не много добри впечатления.Пълно разминаване с рекламата на хотела и реалността.Започвам с цената – за 10 дневен престой по програма на НОИ доплатихме общо 780,00лв.-по 215,00лв. за възрасните и по 160,00лв за децата, като за децата няма включена храна-320,00лв. за 10 дни са само за нощувките и 30лв. за паркинг.Храната е под всякаква критика.Първият ден, в който пристигнахме 15.08. вечерята ни беше суха в пликче, чието съдържание беше-кашкавал, шпек салам(мухлясъл,който подмениха след „забележка“ и лек скандал от страна на съпруга ми), два домата и два банана(единият полу развален а другият зелен).Преглътнахме подигравката с вечерята с надежда,че от следващият ден нещата ще бъдат по-различни.Медицинският преглед беше проведен от лекарка с напълно неадекватно поведение,като половината от документацията и историята на заболяванията ни не беше прегледана.Назначиха ни подводна гимнастика,луга и вана, перлена за мен и вихрова за съпруга ми.Лугата се прави от изключително груб персонал, кърпите, които се поставят върху болните са поне на 15годинки със дупчици и дупки връз тях,кушетките, на които лягаме са покрити с чершафи, част от които са вече мокри от предишните ползвали кушетките.На рецепцията ни дадоха по един чаршаф за еднократна употреба и явно така си решават проблема с мръсните и влажни чаршафи по кабинетите.Ваната определено си заслужава и персонала там е добър, вежлив и с нормално отношение към пациентите си.Басейн – под всякаква критика.Жалко за хубавата вода.Изключително неподдържан и направо си го казвам МРЪСЕН.Душовете преди басейна УЖАС – почти винаги мирише на урина.Самата подводна гимнастика си заслужава, но зависи на кой от реахабилитаторите ще попаднеш.Стаята -ОК.Минават с прахосмукачка през ден,хавлиите се сменят също през ден,за халат обаче трябва да си доплатиш по 2,00лв. на ден и при зададен от моя страна въпрос, ако си заявя за повече от един ден халат и си заплатя ще бъде ли подменян всеки ден за периода на ползване, отговори ми се, че това не е петзвезден хотел и ако е много влажен, тогава ще се подмени.Жените на рецепцията бяха изкуствено вежливи и на моменти ме кара да се чувствам сякаш съм им длъжна с нещо.Постоянно в някой от кафе – автоматите липсваше захар-за съжаление явно е постоянна практика.В барчето на кафето пробутват обикновенно кафе за кафе Лаваца-1.20лв., другото е на левче.В следващия си пост ще публикувам и снимков материал, (особено от ресторанта, където мизерията е пълна) за добиване на по-реалистична представа.Това е за момента, опитах се да бъда изчерпателна с цел да помогна на някои и друг лутащ се из уеб пространството Smile

 3. Павлина Христева казва:

  Здрваейте,интересувам се от цена за пенсионери 10 дена и какво включва пакета?
  За края на м.май 2015 или началото на юни 2015
  Поздрав Павлина Христева

 4. Румяна Василева казва:

  Всичко, което се предлага в интернет в този комплекс, е пълна измама. Още с пристигането ни, моето и на мъжа ми, бяхме подложени на рекет и изнудване. Никаква култура от страна на целия персонал, с изключение на рехабилитотори, терапевти и камариерки. При 14 дневна предварителна резервация и молба за настаняване на по-долен етаж, ни натикаха в „най-хубавата стая“ с хлебарки, остатъци от птичи изпражнения навсякъде по терасата. Още на рецепция ни направиха рекет с чаршафи, от които не се нуждаем. Госпожата при графиците отказваше да ни дава графици за минерални вани, нищо че бяхме платили. Даже безцеремонно ни заяви, че не можем да ползваме вани, нищо че сме плат После ни предложи в един и същи час да сме с единия крак във вана 13, а с другия във вана 21. След разговор с лекар и телефонен разговор, се оказа, че все пак графици има. Дали всичко това с нас не беше тенденциозно направено, след като разбраха, че мъжът ми е германец, живеем в Германия, значи имаме много пари и могат да ни изнудват, и рекетират? В ресторанта е пълен хаос. Преди храна се извисява толкова дълга опашка от хора, та чак свят да ти се завие. И чакаш като просяк, за да ти кажат, че 5 минути след посочения час за храна, вече няма място. Луташ се от маса на маса, с надежда да намериш свободно място, търсиш из залите ножове, къде е каната с мляко, къде са пакетчетата със захар. Да не говорим, че храната въобще не е здравословна и разнообразна. Всеки ден пиле, за вечеря пакетирани кюфте, кебапче и наденичка, разбира се, неизпечена. Жалко, че не мога да кача снимките , които съм направила! Потресена съм, как в ПРО ЕАД Павел баня рекетират хората, а те в последния ден от престоя си споделят неволите си между останалите като тях. А аз щях да водя германци да почиват в Центъра. Опазил ме Господ!

 5. Динко Трънов казва:

  Здравейте,интересувам се колко ще ни излезе като крайна цена,ако двамата със съпругата ми решим да посетим ПРО ЕАД за 6 дни,и какво влиза в тази цена?Благодаря предварително.

 6. ВЕРА ПОПОВА казва:

  Понеже ние българите виждаме първо лошото и понякога не виждаме изобщо доброто- аз пък ще напиша моите прекрасни впечатления от ПРО ЕАД.
  В началото на май бяхме със съпруга ми на ЛЕЧЕНИЕ там.Първото ми изумление е ,че подобно нещо функционира на фона на всеобщата разруха!Поздравявам за усилията хората,благодарение, на които тази база е запазена и работи в този вид!
  Стаите са реновирани,обзаведени са с удобни мебели,имат достатъчно шкафове за багаж . Почистват се всеки ден.Бельото се сменя в средата на смяната, а хавлиите-когато ви е нужно. Храненето става в ресторант, а не в стол. Храната е вкусна,прясна, разнообразна и дори разточително обилна.
  Рехабилитаторите си вършат работата с отношение на добри професионалисти. Графиците за процедурите се спазват стриктно и в тази връзка организацията е перфектна!
  За съжеление там попадат хора, които не се нуждаят от лечение,но определено това не е проблем,създаден от санаториалните власти. Тези хора сигурно са неудовлетворени по повод на някакви други очаквания, но трябва да се подчертае, че това не е СПА хотел, а здравно заведение! Това, за което отидохме там, го получихме свръх очакванията си!Определено имаме подобрение и сърдечно благодарим на целия персонал! Желаем им здраве и вдъхвовение- то е много нужно, за да бъдеш „здравен работник“ в България! Д-р Вера и Иван Попови

 7. admin казва:

  Здравейте!
  По програмата на НОИ могат да нощуват само работещи. За пенсионери тази програма не е достъпна. Повече информация можете да намерите тук в сайта. За конкретни цени и условия можете да се свържете и с рецепцията на ПРО ЕАД – Павел баня.
  Приятен ден!

 8. Емилия казва:

  Здравейте,
  Интересувам се от цената за пенсионери за престой и процедури за 14 дни и има ли възможност за ползване на програми по НОЙ.

  Благодаря

 9. дарина мирчева казва:

  Здравейте,интересува ме каква ще бъде цената за 2-ма пенсионери за 10-дневен престой,могат ли да се възползват по НОИ програма, и за края на април с какви свободни дати разполагате!
  Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>