5 Responses to “ПРО-ЕАД КБЛХ „Павел баня””

 1. Динко Трънов казва:

  Здравейте,интересувам се колко ще ни излезе като крайна цена,ако двамата със съпругата ми решим да посетим ПРО ЕАД за 6 дни,и какво влиза в тази цена?Благодаря предварително.

 2. ВЕРА ПОПОВА казва:

  Понеже ние българите виждаме първо лошото и понякога не виждаме изобщо доброто- аз пък ще напиша моите прекрасни впечатления от ПРО ЕАД.
  В началото на май бяхме със съпруга ми на ЛЕЧЕНИЕ там.Първото ми изумление е ,че подобно нещо функционира на фона на всеобщата разруха!Поздравявам за усилията хората,благодарение, на които тази база е запазена и работи в този вид!
  Стаите са реновирани,обзаведени са с удобни мебели,имат достатъчно шкафове за багаж . Почистват се всеки ден.Бельото се сменя в средата на смяната, а хавлиите-когато ви е нужно. Храненето става в ресторант, а не в стол. Храната е вкусна,прясна, разнообразна и дори разточително обилна.
  Рехабилитаторите си вършат работата с отношение на добри професионалисти. Графиците за процедурите се спазват стриктно и в тази връзка организацията е перфектна!
  За съжеление там попадат хора, които не се нуждаят от лечение,но определено това не е проблем,създаден от санаториалните власти. Тези хора сигурно са неудовлетворени по повод на някакви други очаквания, но трябва да се подчертае, че това не е СПА хотел, а здравно заведение! Това, за което отидохме там, го получихме свръх очакванията си!Определено имаме подобрение и сърдечно благодарим на целия персонал! Желаем им здраве и вдъхвовение- то е много нужно, за да бъдеш „здравен работник“ в България! Д-р Вера и Иван Попови

 3. admin казва:

  Здравейте!
  По програмата на НОИ могат да нощуват само работещи. За пенсионери тази програма не е достъпна. Повече информация можете да намерите тук в сайта. За конкретни цени и условия можете да се свържете и с рецепцията на ПРО ЕАД – Павел баня.
  Приятен ден!

 4. Емилия казва:

  Здравейте,
  Интересувам се от цената за пенсионери за престой и процедури за 14 дни и има ли възможност за ползване на програми по НОЙ.

  Благодаря

 5. дарина мирчева казва:

  Здравейте,интересува ме каква ще бъде цената за 2-ма пенсионери за 10-дневен престой,могат ли да се възползват по НОИ програма, и за края на април с какви свободни дати разполагате!
  Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>