20 Responses to “ПРО-ЕАД КБЛХ „Павел баня””

 1. Силвия казва:

  И аз няма да посетя този хотел.Няма да рискувам така мечтаната си почивка.Ще отидем другаде.

 2. Митака казва:

  Ми аз мислех да ходя с гаджето сега за десетина дена ама като е тай няма да я водя там да се излагам.Ще идем на Хисаря.

 3. галин казва:

  Никога повече няма да дойда в този хотел. Даже бих га нарекъл лагер за сирийски бежанци. Бъкано е с турци и неграмотни роми дошли по нои. Столовата е адски мезерна. Порциите се сервират твърде рано и стоят. Кацат ги мухите ужас.

 4. васил казва:

  Никога повече няма да дойда в този хотел. Даже бих га нарекъл лагер за сирийски бежанци. Бъкано е с турци и неграмотни роми дошли по нои. Столовата е адски мезерна. Порциите се сервират твърде рано и стоят. Кацат ги мухите ужас.

 5. Диана казва:

  Какво видях само, думи нямам!Хотел на ужасите.Миналия месец се върнах от там.За нещастие не бях чела никакви отзиви за този ужас та се минах и аз но ми бише за първи и последен път.Ресторанта е под нивото дори на селска кръчма.Те поне са по чисти.Цял живот ще съжалявам задето се наврях в тая дупка и си дадохме парите с майка ми.Собственика е за порицание защото мъчи хората и им взема парите.

 6. Пламена Янакиева казва:

  Уф за съжаление и аз си дадох парите напразно.Няма как по подробно да опиша мизерията там от двамата потрибители описали мястото под мен.Съпругът ми каза,че в казармата хигиената е била по добра.С очите си видях как се пресягаха хората за да си заграбят втора мръвка от чинията приготвена за друг човек.

 7. Боян казва:

  То бива, бива мизерия ама като тая в Про никъде не бях виждал досега!Да ме слагат да се храня на маса непочистена от предния който е ял при това в компанията на още трима непознати най-често турци.Влизаш в стола и след като си дадеш купона за храна идва една от работещите там сервитьорки и те завижда до маса със сервирани вече чинии и вече седнали там хора които ти бъркат в чинията за допълнително ядене докато те е нямало а ти си принуден да го ядеш….неиздържах и си носех горе в стаята да се храня и по ресторантите извън хотела…Всички условия там са ужасни без тези в стаите но например в басейна човек се чувства като камъче в пакет ориз от толкова хора неможеш да мръднеш…едва си намираш място….

 8. tokvikava казва:

  Искам най-искренно да се оплача от условията в Хотел ПРО ЕАД Павел Баня и с този коментар да помогна на други хора да разберат що за хотел е този.Аз вмомента пиша от стаята на хотела в който дойдох да се лекувам за 10 дена като незнаех нищо.Нека ви кажа какво видях до днес ( 5-ия ми ден от престоя).Започвам от ресторанта в който ви сервират яденето…за него пише че имало зобавления и т.н.Освен, че няма такива и кухнята им приключва в 23:00 ч. то хигиената там е под всякаква критика.Първото нещо което немога да преглътна е че те слагат да се храниш с непознати хора на маси за 4 или 6 човека…ако малко закъснееш може да липсва нещо от порцията ти или поне дисерта..видях как хората бъркат из чуждите порции докато няма никой тъй като всички чинии са сервирани още преди да са слязли хората в ресторанта….срамота…това несъм го виждала в друг хотел досега…на това от горе в яденето на няколко пъти намирах и дълги косми…приборите за хранене са винаги лепкави и нидоизмити, а покривките не са прани Бог знае от кога нито се сменят…постоянно бяха с огромни мазни петна и обсипани с трохи от храната на предния който е ял там.За ресторанта Севтополис мога да кажа пък, че за целия ми престой не отвори нито веднъж.Въпроса с wi-fi е трагичен…няма го никакво.Да продължа с минералния басейн…ужас…натъпкани сме като сърдини в консерва и се бутаме един до друг…да не споменавам че е и плитък и не винаги е топъл.Това не е басейн за толкова много хора.Стаите са добре като не обръщаме внимание на това че който спи на леглото до прозореца все едно спи навън тъй като през дограмата духа ужасно и ако не ни пука че камериерките не чакат отговор след почукване а си отключват и влизат веднага без да ги интересува че могат да сварят някоя двойка в леглото, човек в банята или гол в стаята..за мен това е нахалство.За капак чаках на дълга опашка да ме настанят пред рецепцията.Гостите в хотела са 99% турски граждани които викаха насам натам из целия хотел без да се съобразяват че на другите не им се слуша.На всичко отгоре се върнах болна заради цялото това размотаване по дъъъъъъъългите им коридори мокра и по халат на връщане от басейна до стаята ми.Там никога вече не стъпвам.

 9. П.Петков казва:

  На 27.09.2015 се завърнах от десетдневно санаториално лечение по програма на НОИ в Павел Баня. Ще си позволя да оспоря казаното от Даниела Мирончева, а Вие си решете кое е истина и кое лъжа! Ще карам поред и не мога да потвърдя само за кафето Лаваца, защото не пия кафе, както и за кърпите на лугата – не съм ползвал такава процедура.
  1. за десет дни престой заплатих 240 лв. и нито стотинка повече;
  2. храната е прекрасна и в достатъчен обем дори за голям мъж. Включва: Сутрин: чай или кафе, пакетче масло и мед / или сладко/, салам / или шунка / И сирене / или кашкавал /. Обяд: супа, основно / задължително с месо, предимно пилешко / и десерт – най-често плодове – ябълки, круши, грозде, банани. Вечеря: обикновено нещо с гарнитура: пилешка или свинска вратна пържола, мешана скара, пъстърва и т.н. Първия ден пристигнах в 10:30 и докато течеше настаняването стана време за обяд. Попитах дали ми се полага храна днес и получих утвърдителен отговор. Обядвах и вечерях с напълно прясно и вкусна храна без никакъв “сух пакет”. За десет дни само два ( може би три ) дни се повтори супата на обяд – таратор и пилешка. И това ако не е разнообразие. В ресторанта има микровълнова и тостер – за допълнителна глезотия. Прилично чисто е при положение, че храненето става на три смени и се “извървят” по около 400 човека. Вечер в градината свири жива музика.
  2. Приема беше нито по-лош, нито по-хубав от който и да е преглед при всеки лекар. Бяха ми прегледани медицинските документи и ми бяха назначени процедури. При регистрацията ми дадоха запечатан личен чаршаф за еднократна употреба / по-скоро нещо тънко но подобно на чаршаф и с подобна функция /, който да ползвам при процедурите.
  3. Относно душовете: по обясними причини ше коментирам мъжките: в помещението с душове през които се минава за басейна има известен неприятен аромат, който се дължи на няколко неща: първо – непосредствено до душовете има тоалетна, която е винаги с отворена врата, второ – задължително (подчертавам задължително) има лекуващи се ( и в никакъв случай от персонала! ) уриниращи докато вземат душ. Тези които посещаваме мястото трябва да го пазим, а персонала прави колкото и каквото може! На последно място – около целия “воден” сектор с басейн и вани се носи специфична миризма от минералната вода. Лошо впечатление ми направи, че има хора, посещаващи басейна без да вземат задължителния душ, както пише на няколко табели ! За съжаление не може стадо без мърша. Дали и колко често почистват водата в басейна – не мога да коментирам, но е прилично чиста. Гимнастика си е гимнастика при всички рехабилитатори с малки различни елемента.
  4. Стаите са повече от отлични – собствен санитарен възел и тераса. Има обикновени ( в каквато бях аз ) и луксозни ( за избрани гости). В луксозните има екстра климатици. Моята стая се миеше всеки ден ( бях на паркет), кърпи и чаршафи се смениха на 5-ти ден. Халати за обикновените стаи няма. Има само за луксозните. Цената на халат от рецепцията е 2лв/ден. Сигурен съм, че в съседния 5 звезден хотел ( няма да му казвам името ) има халати, но с цената на нощувката близо 3-4 пъти повече за ден престой. Всеки сам си решава, кое да избере.
  5. Всички служители бяха достатъчно вежливи, поне с мен и изобщо не съм имал усещането, че съм им длъжен за нещо.

  В заключение ще кажа: прекрасно място, добро обслужване и отлично отношение на персонала. Когато мога – ще го посещавам задължително.
  Поздрави и бъдете живи и здрави !

  p.s. май прекалих с похвалите и сега ще стане по-трудно да се уреди човек за лечение там :)

 10. П. Петков казва:

  На 27.09.2015 се завърнах от десетдневно санаториално лечение по програма на НОИ в Павел Баня. Ще си позволя да оспоря казаното от Даниела Мирончева, а Вие си решете кое е истина и кое лъжа! Ще карам поред и не мога да потвърдя само за кафето Лаваца, защото не пия кафе, както и за кърпите на лугата – не съм ползвал такава процедура.

  1. За десет дни престой заплатих 240 лв. и нито стотинка повече;
  2. Храната е прекрасна и в достатъчен обем дори за голям мъж. Включва: Сутрин: чай или кафе, пакетче масло и мед / или сладко/, салам / или шунка / И сирене / или кашкавал /. Обяд: супа, основно / задължително с месо, предимно пилешко / и десерт – най-често плодове – ябълки, круши, грозде, банани. Вечеря: обикновено нещо с гарнитура: пилешка или свинска вратна пържола, мешана скара, пъстърва и т.н. Първия ден пристигнах в 10:30 и докато течеше настаняването стана време за обяд. Попитах дали ми се полага храна днес и получих утвърдителен отговор. Обядвах и вечерях с напълно прясно и вкусна храна без никакъв “сух пакет”. За десет дни само два ( може би три ) дни се повтори супата на обяд – таратор и пилешка. И това ако не е разнообразие. В ресторанта има микровълнова и тостер – за допълнителна глезотия. Прилично чисто е при положение, че храненето става на три смени и се “извървят” по около 400 човека. Вечер в градината свири жива музика.
  2. Приема беше нито по-лош, нито по-хубав от който и да е преглед при всеки лекар. Бяха ми прегледани медицинските документи и ми бяха назначени процедури. При регистрацията ми дадоха запечатан личен чаршаф за еднократна употреба / по-скоро нещо тънко но подобно на чаршаф и с подобна функция /, който да ползвам при процедурите.
  3. Относно душовете: по обясними причини ше коментирам мъжките: в помещението с душове през които се минава за басейна има известен неприятен аромат, който се дължи на няколко неща: първо – непосредствено до душовете има тоалетна, която е винаги с отворена врата, второ – задължително (подчертавам задължително) има лекуващи се ( и в никакъв случай от персонала! ) уриниращи докато вземат душ. Тези които посещаваме мястото трябва да го пазим, а персонала прави колкото и каквото може! На последно място – около целия “воден” сектор с басейн и вани се носи специфична миризма от минералната вода. Лошо впечатление ми направи, че има хора, посещаващи басейна без да вземат задължителния душ, както пише на няколко табели ! За съжаление не може стадо без мърша. Дали и колко често почистват водата в басейна – не мога да коментирам, но е прилично чиста. Гимнастика си е гимнастика при всички рехабилитатори с малки различни елемента.
  4. Стаите са повече от отлични – собствен санитарен възел и тераса. Има обикновени ( в каквато бях аз ) и луксозни ( за избрани гости). В луксозните има екстра климатици. Моята стая се миеше всеки ден ( бях на паркет), кърпи и чаршафи се смениха на 5-ти ден. Халати за обикновените стаи няма. Има само за луксозните. Цената на халат от рецепцията е 2лв/ден. Сигурен съм, че в съседния 5 звезден хотел ( няма да му казвам името ) има халати, но с цената на нощувката близо 3-4 пъти повече за ден престой. Всеки сам си решава, кое да избере.
  5. Всички служители бяха достатъчно вежливи, поне с мен и изобщо не съм имал усещането, че съм им длъжен за нещо.

  В заключение ще кажа: прекрасно място, добро обслужване и отлично отношение на персонала. Когато мога – ще го посещавам задължително.
  Поздрави и бъдете живи и здрави !

  p.s. май прекалих с похвалите и сега ще стане по-трудно да се уреди човек за лечение там :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>