БалнеоХотел Маркони Павел баняБалнеоХотел Маркони Павел баня

НЗОК

По клинична пътека е необходимо пациента да се запише в листата на чакащите в СБР-НК клон Павел баня и след като се определи датата за хоспитализация, личния лекар изготвя необходимите документи, съгласно изискванията на НЗОК (РЗОК).

Резервацията трябва да бъде потвърдена в 10-дневен срок преди постъпването. В противен случай същата се анулира. Ако пациентът не постъпи до обяд за лечение на датата посочена в резервацията, губи правото си за настаняване. Резервацията е безплатна.

Повече информация ще намерите в категория: Клинична пътека

156 Responses to “Как трябва да си направя резервация за лечение по клинична пътека в Павел баня?”

 1. Румяна Савова казва:

  Имам операция на шийни прешлени и желая да направя резервация за месец октомври.Телефоните за връзка са изключени.Тел.за връзка е 0889967729.Ще чакам отговор.Хубав ден!

 2. Елена Иванова казва:

  Здравейте,
  Бих искала, ако е възможно, да направя резервация за две места по клинична пътека за месец октомври или ноември ( в краен случай). Надявам се, че ще получим възможност за лечение при Вас. Благодарим Ви предварително.
  Приятен ден!

 3. Дафинка Тодорова казва:

  Имам дискова херния със частично засегнат троичния нерв на ляв крак към стъпалото,установена с ямр.Моля да бъда приета за санаториално лечение .Лекувана съм по кл. Пътека в НО и физиотерапията в болницата в гр.Ботевград през м.юни и началото на август.Талонът е до 08.09.2017г.Благодаря.

 4. Костадин Вълков казва:

  Здравейте,имам дискова херния и бих искал да си направя резервация по клинична пътека когато е възможно.Има ли телефон за връзка?Моя номер е 0897 95 96 22.Благодаря ви предварително.

 5. Аксиния Дамянова казва:

  Здравейте, интересува ме дали може да се резервира стая /семейство сме/ по клинична пътека, заболявания на опорно-двигателния апарат за 18.09.2017 или евентуално за 25.09.2017 год. Благодаря предварително!

 6. Георги Дерменджиев казва:

  Здравейте!Бих искала да направя резервация възможно най-скоро по клинична пътека .Предварително Ви благодаря!

 7. Соня Иванова казва:

  Здравейте ,бихте ли ми отговорили има едно място по клинична пътека за месец юли от 4.07.2017г?
  тел.0884550953

 8. Мая Ставрева Романска казва:

  Добър ден,бих искала да попитам за едно свободно място по клинична пътека през юли (началото)?Благодаря за отделението внимание.Очаквам отговора ви в най -скоро време.

 9. Мая Ставрева Романска казва:

  Добър ден,бих искала да попитам разполагатели с едно свободно място по клинична пътека за някоя дата в началото на месец юли?Благодаря за отделението внимание.Чакам отговора най скоро време.

 10. Деница казва:

  Добър ден, бих искала да попитам разполагате ли с 2 свободни места(стаи) по клинична пътека за някоя дата за месец юли? Ако може номер за връзка, понеже на 0436121 45 и 19 са изключени телефоните по цял ден и не мога да се свържа или ми кажете точен час в които да ви потърся. Благодаря за отделеното внимание. Очаквам отговор в най-скоро време!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>