БалнеоХотел Маркони Павел баняБалнеоХотел Маркони Павел баня

НЗОК

По клинична пътека е необходимо пациента да се запише в листата на чакащите в СБР-НК клон Павел баня и след като се определи датата за хоспитализация, личния лекар изготвя необходимите документи, съгласно изискванията на НЗОК (РЗОК).

Резервацията трябва да бъде потвърдена в 10-дневен срок преди постъпването. В противен случай същата се анулира. Ако пациентът не постъпи до обяд за лечение на датата посочена в резервацията, губи правото си за настаняване. Резервацията е безплатна.

Повече информация ще намерите в категория: Клинична пътека

95 Responses to “Как трябва да си направя резервация за лечение по клинична пътека в Павел баня?”

 1. Таня Иванова казва:

  Здравейте! Писах Ви днес, но мисля, че има проблем със съобщението ми. Искам да направя резервация за мен и сина ми за двойна стая. Имаме направление за хоспитализация по клинична пътека 263 и 265, както и всички необходими документи. Правя многократни опити да се свържа на посочените телефони, но никой не отговаря. Моля Ви за отговор , какво е необходимо да направим. Предварително Ви благодаря!

 2. Анна Стойкова казва:

  Здравейте,искам да направя резервация за периода 06 – 26 март 2017г. за двама човека /семейство/, кл. пътека 241 и 244. Моля да ме уведомите кога е възможно. Благодаря!

 3. Анелия Христова казва:

  Здравйте, бих ли могла да направя резервация за периода 24 април до30 април за един човек ,по клинична пьтека.Имам дорзална дискова протрузия на нива С4 -С5 и С6 -С7лОстеохондроза със значително намалена височина на диска и изразена дискова протрузия.

  Надявамсе да получа отговор

  С уважение А. Христова

 4. Зафирка Георгиева Бачийска казва:

  Здравейте, бих искала да направя резервация за периода 01 – 30 март 2017. за две жени /стая за двама/, клинична пътека 244. Моля да ме уведомите кога е възможно. Поздрави.

 5. Лалка Герова казва:

  Здравейте, бих искала да направя резервация за периода 01 – 20 март 2017г. за двама човека /семейство/, кл. пътека 241 и 244. Моля да ме уведомите кога е възможно. Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>